Skip to main content

Ο Μπουτάρης, ο Αβραμόπουλος και το... νούμερο του Ζάεφ

Η πλάκα του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με αφορμή μια κάρτα με τον αριθμό του Ζόραν Ζάεφ

Μια κάρτα με τον αριθμό τηλεφώνου του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας Ζόραν Ζάεφ έδωσε την ευκαιρία στον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο να...πειράξει τον άλλοτε στενό συνεργάτη του, δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κατά την χθεσινή ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του 2018.

Ο πρώην πρόεδρος του δηματικού συμβουλίου ήταν αυτός που εντόπισε πρώτος την κάρτα στην οποία αναγραφόταν ο αριθμός του κ. Ζάεφ και είχε πέσει προηγουμένως από την τσέπη του κ. Μπουτάρη. «Κύριε πρόεδρε, βρήκα κάτω μια κόκκινη κάρτα που γράφει το νούμερο του Ζάεφ. Δεν ξέρω ποιού είναι, πού να είναι άραγε;» είπε αστειευόμενος ο κ. Αβραμόπουλος» και παρέδωσε την κάρτα στον Σίμο Μπενσασσών.

Μετά από λίγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σηκώθηκε και παρέλαβε την κάρτα από τον πρόεδρο του σώματος.

Υπενθυμίζειται, πως ο Γιάννη Μπουτάρης βρέθηκε στη Βόρεια Μακεδονία την περασμένη Πέμπτη και συναντήθηκε με τον κ. Ζάεφ, στο πλαίσιο της «Διπλωματίας των Πόλεων».