Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ - ΒΡΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επικαιροποίησε τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας για τον κορωνοϊό, που τίθεται σε ισχύ από την Παρασκευή.

Επικαιροποιήθηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας για τον κορωνοϊό, με τις περιφερειακές ενότητες να βρίσκονται στο ανάλογο χρώμα επιπέδου ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε σχετικά στη σημερινή έκτακτη ενημέρωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως φαίνεται και από τον χάρτη, το βάρος της πανδημίας έχει πέσει κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, με την πλειοψηφία των περιοχών να βρίσκονται σε πορτοκαλί και κόκκινο συναγερμό.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο κ. Χαρδαλιάς, από τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής τίθενται στο επίπεδο 4 οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Ροδόπης και Λάρισας, ενώ στο επίπεδο 3 ανεβαίνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς, Δράμας, Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας.

Επίσης, ανεβαίνουν από το επίπεδο 1 στο επίπεδο 2, δηλαδή από το πράσινο στο κίτρινο επίπεδο οι Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας.

Δείτε τον επικαιροποιημένο χάρτη:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ