Skip to main content

Ο Νίκος Νυφούδης θέλει να γίνει αρχηγός στο Ποτάμι

Η προσπάθεια που κάνουμε στελέχη από όλη την Ελλάδα είναι να φέρουμε πίσω στο Ποτάμι πρώην στελέχη μας, τόνισε ο Νίκος Νυφούδης.

Το «παρών» στην διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου του Ποταμιού δηλώνει ο πρώην βουλευτής του κόμματος στη Β' Θεσσαλονίκης Νίκος Νυφούδης.

«Όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο ίδιος ως δημιουργός και εμπνευστής της προσπάθειας είναι εκείνος που μπορεί να χαράξει το δρόμο για την επόμενη ημέρα. Προσωπικά λέω και επαναλαμβάνω ότι η συμβολή του Σταύρου είχε ένα θετικό πρόσημο και αυτός πρέπει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να πάμε σε ένα συνέδριο… Προφανώς και βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να βλέπω θετικά, αν υπάρχει διάθεση από το Ποτάμι, να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Για κάτι τέτοιο όμως δεν μπορείς να είσαι μόνος σου. Η προσπάθεια που κάνουμε στελέχη από όλη την Ελλάδα είναι να φέρουμε πίσω στο Ποτάμι πρώην στελέχη μας, να επαναδραστηριοποιήσουμε στελέχη που παραμένουν στο κόμμα και να συγκροτήσουμε μια μεγάλη ομάδα που μαζί πια θα πάει το Ποτάμι παραπέρα. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω το βαρύ φορτίο», δήλωσε στο Radio North 98.

Ο Νίκος Νυφούδης ορκίστηκε βουλετής όταν πήρε την θέση της Κατερίνας Μάρκου όταν εκείνη μετακινήθηκε στη ΝΔ, αφού ήταν πρώτος επιλαχών της λίστας των υποψηφίων βουλευτών του Ποταμιού στις εκλογές του 2015 στην περιφέρεια της Β Θεσσαλονίκης.