Skip to main content

Βίντεο μέσα από τις σήραγγες του μετρό ανέβασε ο Ταχιάος (vid)

Τρία βίντεο από την περιήγησή του στις σήραγγες του μετρό της Θεσσαλονίκης επέλεξε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος.

Μια μικρή γεύση από την κατάσταση που επικρατεί στις σήραγγες του μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος, θέλοντας να ξεδιαλύνει όπως είπε την όποια σύγχυση γύρω από την πορεία του έργου.

Ο κ. Ταχιάος έδωσε στη δημοσιότητα τρία βίντεο όπου καταγράφεται η μετακίνησή του μεταξύ των σταθμών της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ και του Ευκλείδη με εργοταξιακό όχημα. Μάλιστα επισημαίνει ότι η μετακίνηση σε μία εκ των δύο σηράγγων του μετρό ήταν μέχρι σήμερα αδύνατη γιατί γινόταν σε πλήρη ανάπτυξη εργασίες σκυροδέτησης της σιδηροδρομικής επιδομής.

«Ακόμη κι αν απέχουμε πολύ από την ώρα που θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι όποιες δοκιμές και ακόμη περισσότερο από τον Απρίλιο του 2023, οπότε και δεσμευτήκαμε να το παραδώσουμε οριστικά στην εταιρία που θα αναλάβει την λειτουργία του και τους Θεσσαλονικείς, η εικόνα μηδενισμού ενός μεγάλου έργου πρέπει να ανατραπεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταχιάος.