Skip to main content

«Ο ΟΦΗ απαιτεί σεβασμό από όλα τα θεσμικά όργανα»

Σεβασμό στον ΟΦΗ απαίτησε από τα θεσμικά όργανα η Διοικούσα Επιτροπή των Κρητικών.

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε απευθυνόμενη στα θεσμικά όργανα η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ απαίτησε σεβασμό, καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε - Ο.Φ.Η  κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει λύσεις στα τρέχοντα αυξημένα οικονομικά-οργανωτικά προβλήματα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Η ομάδα και το Σωματείο έχουν 87 χρόνια έντονης Αθλητικής και πολιτιστικής παρουσίας στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο.
 
Για το λόγο αυτό η ιστορία της ομάδας αλλά και ο κόσμος της απαιτούν σεβασμό από όλα τα θεσμικά όργανα. Εμείς δηλώνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή ότι θέλουμε αγαστή συνεργασία με όλα τα θεσμικά όργανα, προκειμένου το ποδόσφαιρο να διατηρήσει αναλλοίωτη την αίγλη και την λαϊκή απήχηση που έχει. Παρακαλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και το Σάββατο στον αγώνα με την Δόξα Δράμας να στείλει για άλλη μια φορά ένα βροντερό μήνυμα σε όλα τα επίπεδα».