Skip to main content

Ο ΟΛΘ πάει... Βουλγαρία

Aποστολή στη Σόφια οργανώνει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ, Στέλιο Αγγελούδη αύριο το μεσημέρι.
Aποστολή στη Σόφια οργανώνει η  διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ, Στέλιο Αγγελούδη, αύριο το μεσημέρι. Στην αποστολή συμμετέχουν και επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιμανιού, όπως μεταφορείς, ναυτικοί πράκτορες, εκτελωνιστές κλπ.

Σκοπός της επίσκεψης είναι οι επαφές με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Βουλγαρίας και ειδικότερα με παράγοντες του εμπορίου και της βιομηχανίας της χώρας, οι οποίοι είτε διακινούν είτε θα μπορούσαν να διακινήσουν φορτία μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις τόσο με τις ελληνικές διπλωματικές αρχές, όσο και με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, το μεσημέρι και το απόγευμα, η αντιπροσωπεία της ΟΛΘ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βουλγαρίας, ενώ θα συναντηθεί και με τους εκπροσώπους του Συμβουλίου Ελλήνων Επιχειρηματιών στη Βουλγαρία.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου- η αντιπροσωπεία της ΟΛΘ θα συναντηθεί αρχικά με τους περιφερειακούς διευθυντές των λιμανιών Λομ, Ρούσε, Βάρνα και Μπουργκάς της Βουλγαρίας, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα επισκεφθεί την ελληνική πρεσβεία στη Σόφια, όπου θα συζητήσει με τους Έλληνες διπλωμάτες θέματα διευκόλυνσης της διαμεταφοράς φορτίων της Βουλγαρίας μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης τα στελέχη της ΟΛΘ θα πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με πελάτες και υποψήφιους πελάτες του λιμένος, ενώ από τις 5.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει στο ξενοδοχείο «Sheraton» η ημερίδα που διοργανώνει η ΟΛΘ για την παρουσίαση στους Βούλγαρους επιχειρηματίες του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και των πλεονεκτημάτων που προσφέρει.