Skip to main content

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στηρίζει τον εφετινό Σύζαθλο

Ο αγώνας Σύζαθλος διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και τα έσοδα του αποτελούν εξολοκλήρου δωρεά στο έργο του Συλλόγου «ΣΥΖΩΗ»

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει και προβάλει τον 5ο Σύζαθλο 2019.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά από τη στενή συνεργασία με τον σύλλογο Συζωή για την έκδοση του οδηγού προβολής της Θεσσαλονίκης, γραμμένο με κώδικα Braille, ενώνει τις δυνάμεις του και προβάλει κάθε δράση του.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα. Ένας ιδιαίτερος αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά και τα έσοδα του αποτελούν εξολοκλήρου δωρεά στο έργο του Συλλόγου «ΣΥΖΩΗ».

Η «ΣΥΖΩΗ» (www.syzoi.gr) είναι ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες και σκοπός του είναι να προσφέρει στα παιδιά με τη συγκεκριμένη σύνθετη αναπηρία όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εκπαίδευση και εξέλιξη.

Γνωρίστε το έργο του Συλλόγου Συζωή
 
Σποτ 5ου Σύζαθλου
 
Ιστοσελίδα Σύζαθλου: https://syzathlos.syzoi.gr/