Skip to main content

Ο ΟΣΕΘ στο ΟΚ!ΤΗΕSS: Σαββατοκύριακο καινοτομίας στις αστικές μεταφορές

Ιδέες στον τομέα των βιώσιμων αστικών μεταφορών θα παρουσιαστούν στο ΟΚ!THESS ώστε να μετουσιωθούν σε καινοτόμες επιχειρήσεις και προϊόντα.

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) σε συνεργασία με το οικοσύστημα καινοτομίας OK!THESS και με τη συνεργασία αλλά και τη χορηγία της LINK Technologies Α.Ε. διοργανώνει το Σαββατοκύριακο Καινοτομίας στις Αστικές Μεταφορές (ΣΚΑΜ) όπου οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεργασθούν, να σχεδιάσουν, να περιγράψουν και να παρουσιάσουν ιδέες στον τομέα των βιώσιμων αστικών μεταφορών που να μπορούν να μετουσιωθούν σε καινοτόμες επιχειρήσεις και προϊόντα.

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να οργανώσουν ομάδες που θα ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα στο Σαββατοκύριακο με τη βοήθεια έμπειρων συμβούλων και ανθρώπων τις αγοράς, να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην κριτική επιτροπή και να διαγωνισθούν για τα χρηματικά έπαθλα αλλά και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε κοινό και πιθανούς επενδυτές και γιατί όχι να την υλοποιήσουν ως επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα χρηματικά έπαθλα θα είναι 900 ευρώ για την πρώτη ομάδα και από 300 ευρώ για τη δεύτερη και την τρίτη. Οι ιδέες – προτάσεις θα κριθούν με βάση τα κριτήρια της Εφικτότητας, της Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας αλλά και της Οικονομικής Βιωσιμότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, οι λεπτομέρειες και οι όροι διεξαγωγής αυτής καθώς και η φόρμα με την αίτηση συμμετοχής μπορούν να βρεθούν στο σύνδεσμο: https://okthess.gr/en/weekends/ 

Η εκδήλωση αφορά 60 συμμετοχές για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.