Skip to main content

Ο Ούγγρος Μπόγκναρ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ-Άρης

Ο Ούγγρος Τάμπας Μπόγκναρ επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού - Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ-Άρης.

Ο Ούγγρος Τάμπας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, επιλέχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για να διευθύνει την Κυριακή (20/12) το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπόγκναρ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας και Πέτερ Κόμπορ, τέταρτο διαιτητή τον Θανάση Τζήλο και διαιτητής VAR θα είναι ο Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο μαζί με τον Δημόπουλο.

Παράλληλα στο ΟΦΗ-Άρης ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Ψαρρή, 4ο τον Γρατσάνη και στο VAR τους Φωτιά και Απτόσογλου.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις της 13ης ημέρας, ο Παπαπέτρου θα βρεθεί στο Φάληρο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ (βοηθοί του οι Πετρόπουλος, Μεϊντάνας) και ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι ΑΕΚ-Βόλος (Κωσταράς, Δημητριάδης).

Στο ματς Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης θα σφυρίξει ο Τζοβάρας (Τζιώτζιος, Σακκάς), στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Λαμία ο Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Σινιοράκης) και Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου (Κωνσταντόπουλος, Βασιλόπουλος).