Skip to main content

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μοίρασε αβγά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δεσμεύομαι δημόσια, πως από την 1η Σεπτεμβρίου οι εικόνες της παρακμής στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης τελειώνουν, είπε ο κ. Ψωμιάδης.

Αβγά μοίρασε σε πολίτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Ψωμιάδης και πολυμελής ομάδα υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών».  

Ο κ. Ψωμιάδης είχε την ευκαιρία να «τσουγκρίσει», όπως επιβάλει το έθιμο και να ανταλλάξει ευχές με τους πολίτες, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και τον προέτρεψαν σε δομικές αλλαγές στη λειτουργία της δημοτικής αρχής. Σε σχετική δήλωση του ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε:

«Ανταλλάξαμε ευχές με τους δημότες μας στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Τσουγκρίσαμε αβγά, τιμήσαμε την παράδοση, τα ήθη, τα έθιμα μας.

Δεσμεύομαι δημόσια, πως από την 1η Σεπτεμβρίου οι εικόνες της παρακμής στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης τελειώνουν. Η παράταξη μας, η Δύναμη Πολιτών είναι παρούσα, δυναμική, ενεργή, έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή στον δήμο Θεσσαλονίκης. Άλλοι μένουν στα λόγια και στις υποσχέσεις, εμείς μιλήσαμε με το έργο μας και θα συνεχίσουμε να μιλάμε με αυτό! Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!»