Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει αποδεκατισμένος στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη

Eκτός των γνωστών προβλημάτων τραυματισμού οι παίκτες του Παναθηναϊκού ταλαιπωρούνται και από μια ξαφνική, επίπονη και «επιθετική» ίωση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/3, 19:00) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ωστόσο το τριφύλλι θα μεταβεί αποδεκατισμένο στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.

Και αυτό γιατί, εκτός των γνωστών προβλημάτων τραυματισμού (Βέλεθ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Λούντκβιστ), οι πράσινοι ταλαιπωρούνται και από μια ξαφνική, επίπονη και «επιθετική» ίωση (όχι κορωνοϊό), από την οποία έχουν προσβληθεί ήδη πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του προπονητικού σταφ.

Εξαιτίας της... λειψανδρίας που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό, είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα οι Θεοχάρης, Σαρδέλης και Τσιριγώτης.

Αυτοί θα πετάξουν αύριο για τη Θεσσαλονίκη με τους εναπομείναντες ετοιμοπόλεμους παίκτες, εφόσον βέβαια δεν έχει υπάρξει μέχρι τότε κι άλλη απώλεια, καθώς η ίωση είναι μεταδιδόμενη και τα κρούσματα αυξάνονται.