Skip to main content

Ο… πανικός στον «Θερμαϊκό» για τον Κυριάκο και η προτίμηση Σαμαντζίδη

Η μεγάλη αλήθεια του Γιουτίκα, η προτίμηση του Σαμαντζίδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης και η σικ εμφάνιση της Νοτοπούλου που σχολιάστηκε περισσότερο

Από τις 9.00' που τον περίμεναν, έφτασε 11.15' τη νύχτα για να πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μπαρ «Θερμαϊκός» την Παρασκευή. Στο μεταξύ, ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Νίκου Ταχιάου, που περίμεναν τον πρόεδρο, ενώ γεμάτο ήταν και το πεζοδρόμιο. Όταν πλέον άρχισαν να ανησυχούν, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε διέσχισε όλο το χώρο, χαιρέτισε δια χειραψίας τους πάντες και βγήκε, χωρίς πολλά πολλά. Μια στάση μόνο σε μια... ποδοσφαιρική παρέα (Σκαρτάδος, Αλεξίου, Περικλής Στέλλας) και πολλές selfie. Δύσκολα θα σταύρωσε κάποιος μία φωτογραφία της προκοπή, καθώς ο χώρος δεν ευνοούσε και ο πανικός από την έλευση του προέδρου δεν ήταν σύμμαχος των φωτογράφων. Τι έκανε από την ώρα που έφυγε από την πλατεία Ευόσμου μέχρι να πάει στο Θερμαϊκό ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Έφαγε ο άνθρωπος με τη σύζυγό του, Μαρέβα, και την κόρη του στις «Επτά Θάλασσες». Και τι έκανε μετά την επίσκεψη – αστραπή; Πήγε με την Μαρέβα στη «Μπαρμπαρέλλα» για να δει Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου. Όλα με τα πόδια. Τόσο που όσοι τον έβλεπαν μπροστά τους ξαφνιάζονταν.

-Μια ευθεία παραδοχή του Κώστα Γιουτίκα στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει το ακροατήριό του σε χειροκροτήματα και γέλια. Ως πρώτη μεγάλη εκδήλωση της νέας υποψηφιότητάς του για περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο αντιπεριφερειάρχης επέλεξε να μιλήσει σε γυναίκες. Όπως είπε, πιστεύει στις δυνατότητες των γυναικών και εμπιστεύεται το ένστικτό τους, αν και γνωρίζει ότι είναι... απαιτητικές ψηφοφόροι. Το μεγάλο χειροκρότημα όμως δεν το πήρε γι' αυτό, αλλά επειδή με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι όπως και να έχει αυτές κάνουν... κουμάντο, ακόμη και στις εκλογικές αναμετρήσεις, δίνοντας πρώτες το στίγμα και την κατεύθυνση για την έκβασή τους. Στο ακροατήριο φυσικά ήταν και ο ηθικός αυτουργός... η σύζυγός του Αντωνέλλα.


 
-Μετρημένες εμφανίσεις στις εκδηλώσεις της ΝΔ κάνει ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμανταζίδης. Στα δάχτυλα του ενός χεριού. Προεκλογικά μάλιστα σε ό,τι αφορά στο Δήμο Θεσσαλονίκης οι δυο παρουσίες του δείχνουν και τη στήριξή του. Αυθαίρετη ερμηνεία, αλλά τέτοιες προτιμήσεις δεν κρύβονται... Δυο παρουσίες του κ. Σαμαντζίδη και οι δυο στις μεγάλες εκδηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Πουθενά αλλού. Το συμπέρασμα προφανές.

-Τα... έσπασαν οι ροζ γόβες της Κατερίνας Νοτοπούλου, με το χρυσαφί τακούνι, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Από τις σικ εμφανίσεις της αυτή η επιλογή πρέπει να σχολιάστηκε πιο πολύ, καθώς και η ίδια έγινε αποδέκτης ερωτήσεων και σχολίων. Στο χώρο της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη είναι μακράν το πιο mainstream στέλεχος η κ. Νοτοπούλου. Στην ηλικία της μπορεί άλλωστε με ευκολία να υποστηρίξει ακόμη και εξαντρίκ εμφανίσεις.