Skip to main content

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πανηγυρίζει με την απόφαση του Εφετείου»

Ο ΠΑΟΚ με αυτή την απορριπτική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου δεν πρέπει να πανηγυρίζει, υποστήριξε ο γνωστός νομικός, Μάκης Στάμος

Να μην πανηγυρίζει κάλεσε τον ΠΑΟΚ ο γνωστός νομικός, Μάκης Στάμος, σχετικά με τα όσα αποφάνθηκε το Διοικητικό Εφετείο επί της δεσμευτικότητας της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5, ο κ. Στάμος υπενθύμισε ότι «ο ΠΑΟΚ έκανε δύο προσφυγές, μία για να ακυρώσει την απόφαση της ΕΕΑ η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, κακώς, διότι έπρεπε να έχει οριστεί η δικάσιμος». «Ο ΠΑΟΚ με αυτή την απόφαση δεν πρέπει να πανηγυρίζει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος είναι μπερδεμένος με τα νομικά. Δεν συμφωνώ με τον κ. Μπαλτάκο. Ο Γεραπετρίτης είπε πως ό,τι αποδείχθηκε, αποδείχθηκε. Το δικαστήριο όμως μπορεί να εξετάσει την νομική υπαγωγή, είπε. Άρα αυτό σημαίνει ότι όποια πραγματικά περιστατικά δέχτηκε η ΕΕΑ θα τα εξετάσει και η Εφέσεων για το αν υπάγονται στο νόμο. Άρα αυτό είναι εναντίον μας, διότι ενώ δεν αποδείχθηκε τίποτα και υπήρξε μια γελοία πιθανολόγηση, ο Γεραπετρίτης λέει ότι αυτό δεν εξετάζεται. Αυτό θεωρείται δεδομένο. Δεν είναι πως το δικαστήριο θα εξετάσει όλη την υπόθεση εκ νέου, αλλά αν αυτά που αποδείχθηκαν υπάγονται στο νόμο».

«Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο προσφυγές, μία για να ακυρώσει την απόφαση της ΕΕΑ η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, κακώς, διότι έπρεπε να έχει οριστεί η δικάσιμος. Μετά ζήτησαν προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο για να ανασταλεί η απόφαση, αυτό λοιπόν δεν έγινε δεκτό. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την απόφαση δεν πρέπει να πανηγυρίζει».