Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ «δένει» Βιεϊρίνια στην Τούμπα

Κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2013 θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια καθώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό για επέκταση της συνεργασίας τους.
Κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2013 θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια καθώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό για επέκταση της συνεργασίας τους.

Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι γίνεται τετραετές με αυξημένες αποδοχές της τάξης του 15%, ενώ παράλληλα αυξήθηκε σημαντικά η ρήτρα μεταπώλησης του παίκτη από 3 σε 12 εκατομμύρια ευρώ.
Την ίδια ώρα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς απείχε από την προπόνηση 1/12 καθώς ένιωσε στομαχικές διαταραχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα ίωσης.

Στον Ηρακλή, ο προβληματισμός για την μέτρια έως αρνητική παρουσία της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι έντονος, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα το στοιχείο της διοικητικής αβεβαιότητας δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα.
Η πρόθεση της διοίκησης Ρέμου είναι πλέον ξεκάθαρη. Αναζητάει διάδοχη κατάσταση με την παραχώρηση του μετοχικού πακέτου και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους. Η ευθύνη είναι μεγάλη για τον άνθρωπο που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να δώσει λύσεις και να χτίσει ομάδα. Εφόσον η απόφαση απαγκίστρωσης απ΄ τον σύλλογο είναι αμετάκλητη, τότε οφείλει -και θα το κάνει- να παραχωρήσει την ομάδα σε χέρια ανθρώπων που θα έχουν κατά νου το συμφέρον και μόνο το συμφέρον του συλλόγου.

Πάνω στο Σεμπαστιάν Αμπρέου έχει πέσει το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης. Ο Ουρουγουανός δεν γυμνάστηκε γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου τη Λιβαδειά. Το ίδιο ισχύει και για τον Κριστιάν Νασούτι (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα).
Το αγωνιστικό κομμάτι και η αδυναμία της ομάδας να φτάσει στη νίκη τις τελευταίες εφτά αγωνιστικές σαφώς είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο όμως έχει πολλαπλές αναγνώσεις. Οι διοικούντες του Άρη εξετάζουν τους τρόπους αντίδρασης στο θέμα που αφορά στη διαιτησία. Ενδεχομένως να τοποθετηθούν δημόσια εκφράζοντας μ΄ αυτό τον τρόπο την αντίδρασή τους, αλλά το κύριο μέλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι εξομάλυνση της κατάστασης που έχει επιφέρει έντονα προβλήματα στη πορεία και την συμπεριφορά της ομάδας.
 

Τ. Πακλατζής