Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

Ο ΠΑΟΚ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

«Τις άγιες αυτές μέρες που διανύουμε, ένα δώρο των παικτών είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Δίπλα σε μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία των παικτών του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

«Ο αρχηγός μας Βαγγέλης Μαργαρίτης μαζί με τους Σταύρο Σχίζα, Zane Knowles και Antwaine Wiggins μοίρασαν αλλά και δέχτηκαν δώρα καθώς μια μικρή δεσποινίδα χάρισε μια ζωγραφιά της στον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο γιατρός της ομάδας, χειρούργος ορθοπεδικός Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδης, μαζί με την επιστημονική διευθύντρια του Ιατρικού Διαβαλκανικού και της Παιδιατρικής Κλινικής, καθηγήτρια Φανή Αθανασιάδου. Με την συμμετοχή των παιδιάτρων και νοσηλευτών του νοσοκομείου, συναντήσαμε τους μικρούς ασθενείς.

Η σημερινή επίσκεψη ήταν η τρίτη σε σειρά μέσα στην εβδομάδα. Τις άγιες αυτές μέρες που διανύουμε, ένα δώρο και ένα αυτόγραφο των παικτών είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά που βρίσκονται στο θάλαμο ενός νοσοκομείου. Άλλωστε η δύναμη που εισπράττουμε από τα παιδιά αυτά είναι τεράστια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ