Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ πιέζει για τις απαντήσεις των Σάκχοφ και Κάνιας

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει τις υποθέσεις τους για να προχωρήσει στις μεταγραφικές του κινήσεις στη μεσαία γραμμή - Δύσκολο του Ολιβέιρα

Από την στιγμή που η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανανέωση των συμβολαίων των Χοσέ Κάνιας και 'Εβγεν Σάκχοφ ήταν θετική, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε και στους δύο ποδοσφαιριστές προτάσεις.

Μάλιστα στην περίπτωση του Σάκχοφ, οι άνθρωποι του Δικέφαλου κράτησαν ενεργή την προσφορά τους στον Ουκρανό, ακόμη και μετά την απόρριψη της από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος περίμενε κάτι καλύτερο.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να περιμένει και πολύ ακόμη τις οριστικές απαντήσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχει στείλει μήνυμα και στους δύο ότι θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να γνωρίζει αν θα τους έχει στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ή αν θα πρέπει να προχωρήσει στις μεταγραφικές του κινήσεις και κάποια από τις περιπτώσεις των παικτών με τους οποίους έχει διαπραγματεύσεις.

Δύσκολο του Ολιβέιρα

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα, είναι περίπλοκο και ότι, χωρίς να είναι εγγυημένη η θετική του έκβαση, μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο για να ξεκαθαρίσει. Στην Τούμπα έχουν τα πάντα, εκτός από χρόνο.

Και αυτό διότι η ενίσχυση στα χαφ, είναι προτεραιότητα και εντάσσεται στο πλάνο που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Δικεφάλου για έχουν έτοιμη την ομάδα τους στα προκριματικά του Champions League.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Ολιβέιρα θα ξεκινήσει προετοιμασία με την Πόρτο.