Skip to main content

Ο «Παυλάρας» το λαχείο του συνδυασμού Ψωμιάδη για τον Δ. Θεσσαλονίκης

Λαχειοπώλες, τραγουδιστές και μοντέλα στην παράταξη του Π.Ψωμιάδη. Μετά τις γιορτές ανακοινώνεται πάνω από το 50% των υποψήφιων. 2 προεκλογικά γραφεία

Ψηφοδέλτιο έκπληξη ετοιμάζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τον δήμο Θεσσαλονίκης, αφού προβλέπεται να έχει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επαγγελματίες και πρόσωπα, που δύσκολα πολιτεύονται, όμως είναι πιστοί «ψωμιαδικοί» και έχουν ήδη δηλώσει πως θα τον ακολουθήσουν στη νέα εκλογική του προσπάθεια.

Αν από τις 8 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι περνάτε από τη γωνία Βενιζέλου με Βασιλέως Ηρακλείου θα έχετε προσέξει σίγουρα μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες πωλητών λαχείων στο πεζοδρόμιο. Ο λαχειοπώλης, που ακούει στο όνομα «Παυλάρας», είναι Πόντιος και «ψωμιαδικός» ως το κόκκαλο. Περιελήφθη στο ψηφοδέλτιο του κ. Ψωμιάδη, κάτι που όπως υποστηρίζει δε θα το έκανε για κανέναν άλλο.

Το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, περιλαμβάνει κι άλλα πρόσωπα που δεν αποτελούν τις λεγόμενες τυπικές υποψηφιότητες, αλλά κυρίως είναι λαϊκά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, αναγνωρίσιμα, αλλά και πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, μεταξύ των οποίων τραγουδιστές και μοντέλα!

Ο κ. Ψωμιάδης κρατά προς το παρόν κρυφά τα περισσότερα ονόματα, ωστόσο ερωτηθείς δήλωσε στη Voria.gr ότι «μετά τις γιορτές και ως τις 15 Ιανουαρίου θα έχω ανακοινώσει πάνω από το 50% των υποψήφιων του συνδυασμού».

Ήδη τα κεντρικά εκλογικά γραφεία της παράταξης Ψωμιάδης είναι έτοιμα να λειτουργήσουν στο κτήριο της Φραγκίνη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (ιδιόκτητα), όπου διατηρεί και ο ίδιος σε όροφο το πολιτικό του γραφείο, ενώ στα τέλη Φεβρουαρίου θα ανοίξουν και δεύτερα γραφεία πιο ανατολικά (εντός του δήμου Θεσσαλονίκης), για να εξυπηρετηθούν οι προεκλογικές ανάγκες του συνδυασμού, αλλά και να γίνεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση του κόσμου για το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες του υποψήφιου δημάρχου.

«Έξι μήνες πριν τις εκλογές κανείς δεν ξεκινάει προεκλογική εκστρατεία», λέει ο κ. Ψωμιάδης, έχοντας διασφαλισμένη την αναγνωρισιμότητά του όμως...