Skip to main content

Ο περιζήτητος από τους «γαλάζιους» της Β' Θεσσαλονίκης Δ. Μελάς

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Καράογλου, Αναστασιάδης, Χαλκηδόνα, Πλαγιάρι, Λαγκαδάς, Σίνδος με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Περιζήτητος είναι ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Μελάς, από τους βουλευτές της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης.

Αλλιώς δεν εξηγείται πώς μέσα σε τρεις μέρες θα δώσει τέσσερις ομιλίες στις εκδηλώσεις και των δυο «γαλάζιων» βουλευτών της Β' Θεσσαλονίκης.

Κι αν νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, οι ανακοινώσεις του Θεόδωρου Καράογλου και του Σάββα Αναστασιάδη για τις εκδηλώσεις είναι ήδη κοινοποιημένες.

Ο κ. Μελάς θα είναι ομιλητής και στις τρεις εκδηλώσεις του κ. Καράογλου σε Ν. Χαλκηδόνα (την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Φίλιππος στις 19.00), Πλαγιάρι (το Σάββατο στο ξενοδοχείο Ambassador στις 11.00 το πρωί) και στο Λαγκαδά (το Σάββατο στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στις 19.30).

Την Κυριακή την αφιέρωσε στον κ. Αναστασιάδη και στην εκδήλωση που θα γίνει στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων Giorgio στη Σίνδο, με θέμα «Η ΚΑΠ μέχρι σήμερα – Αγροτική πολιτική της ΕΕ μετά το 2020».

Κατά την παλιά καλή διαφήμιση: «Μελάς στη Χαλκηδόνα, Μελάς στο Πλαγιάρι, Μελάς στο Λαγκαδά και την Κυριακή Μελάς στη Σίνδο»...