Skip to main content

Ο Πολάκης καταγγέλλει χρηματισμό της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη Σοφία Νικολάου για «χρηματισμό» και «διασπάθιση δημόσιου χρήματος» - «Αν δεν παραιτηθεί πρέπει να την αποπέμψετε»

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου έδωσε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή καταγγέλλοντας «χρηματισμό» και «διασπάθιση δημόσιου χρήματος».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε μάλιστα από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την αποπομπή της κυρίας Νικολάου.

Κατά την διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής Δημόσιας Τάξης της Βουλή επανέλαβε τις καταγγελίες για μια σειρά συμβάσεις που έχει συνάψει η γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής για να υποστηρίξει: «Αυτά που κάνει η κ. Νικολάου είναι απαράδεκτα. Υπάρχει χρηματισμός από κάτω και παίρνω την ευθύνη όσων λέω».

Σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε: «Στις 20 Νοεμβρίου η κ. Νικολάου έχει υπογράψει και την προμήθεια άλλων 12.300 κουτιών με γάντια λάτεξ με 11,2 ευρώ το κουτί, ενώ το κόστος είναι 3 με 4 ευρώ» και πρόσθεσε: «Αν δεν παραιτηθεί η κ. Νικολάου πρέπει να την αποπέμψετε. Αν δεν την αποπέμψετε είστε συνένοχοι στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος».