Skip to main content

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με φορείς της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη, ταιριάζει απόλυτα το σύνθημά μας «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου, στη εισήγησή του σε σύσκεψη, που είχε με παραγωγικούς φορείς της πόλης.
 Στη Θεσσαλονίκη, ταιριάζει απόλυτα το σύνθημά μας «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»  είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στη σύντομη εισήγησή του σε σύσκεψη, που είχε με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

 Ο κ. Παπανδρέου διαπίστωσε «καθυστέρηση όλων των μεγάλων έργων», αλλά και «πελατειακές διευθετήσεις», υποστηρίζοντας πως αυτή είναι η συνολική εικόνα της χώρας, που δεν της επιτρέπει να πάει μπροστά, καθώς «δημιουργείται συνολική κρίση - όχι μόνο οικονομική- και ανασφάλεια στον επιχειρηματία και τον εργαζόμενο, τα οποία δεν επιτρέπουν την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε στρατηγικό σημείο για τη χώρα και τα Βαλκάνια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε, πως «απαιτείται ένα συνεκτικό σχέδιο με όραμα για να βγει η χώρα από την κρίση με συντονισμό όλων των δυνάμεων, από το κράτος μέχρι τους παραγωγικούς και τους τοπικούς φορείς».