Skip to main content

Ποιες γυναίκες φλερτάρουν με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Το δεξί χέρι του δημάρχου Γ. Μπουτάρη, οι γυναίκες της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης και το μέλλον της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

-Δεξί χέρι του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και από τις πλέον έμπιστες συνεργάτιδές του είναι η Καλυψώ Γούλα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή μόνη από τη διοίκηση του δήμου συνόδευσε τον δήμαρχο στο Διοικητήριο και ήταν παρούσα στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της «Πρωτοβουλίας» μαθαίνουμε...

-Για πρώτη φορά η ΝΔ δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη γυναικεία ποσόστωση στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια, με το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει από γυναίκες για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, το γεμίζουν άνετα χωρίς ανδρική παρουσία. Γράφηκαν εσχάτως τα ονόματα της Ελένης Φύκα, της Κατερίνας Σταμούλη, προφανώς της Μαρίας Σπυράκη, της Σύνθια Σάπικα και της Βίκυς Νάκου και πολλά άλλα. Να σας βάλουμε κι εμείς ένα που συζητείται σε πιο... ψαγμένα πηγαδάκια: Νιόβη Παυλίδου. Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Μπροστά» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η κ. Παυλίδου είναι από τις πιο σοβαρές παρουσίες στο περιφερειακό συμβούλιο και χαίρει της εκτίμησης όλων των συναδέλφων της. Δε θα είναι εξάλλου η μόνη που ακολουθεί τη διαδρομή ΠΑΣΟΚ – Κεντροαριστερά – Ποτάμι – ΝΔ.

-Ας συγκρατηθούν όσοι ψάχνουν ονόματα για αντικαταστάτες της προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης. Το πιθανότερο είναι μετά το συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο να καταργηθεί το συγκεκριμένο όργανο. Και δεν πρόκειται απλώς για φήμες, αλλά για διαρροή κάποιων στελεχών που αρέσκονται να υποστηρίζουν ότι είναι κοντά ή κάπου κοντά στον πρόεδρο του κόμματος. Αν κάτι λέει πάντως αυτό, πρόκειται για τις ίδιες πηγές που είχαν προαναγγείλει τις ραγδαίες αλλαγές στη νεολαία του κόμματος (αρχικά ΟΝΝΕΔ και εσχάτως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ).

-Την πικρία του για την πολιτική του περιθωριοποίηση εκφράζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και πολύ καιρό στις αναρτήσεις του στο Facebook, αλλά ακόμη και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις. Κατηγορεί πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και στρέφει συνεχώς τα βέλη του στις τελευταίες ηγεσίες της ΝΔ. Η τελευταία πάντως ανάρτησή του, το Σάββατο συνοδευόταν κι από μια φωτογραφία ρετρό, που ζωντανεύει πολλές μνήμες... Το σχόλιο του κ. Ψωμιάδη: «Από 'δω ξεκίνησα... Ποιος το φανταζόταν που θα έφτανα... Ενόχλησα... Με καθάρισαν...».