Skip to main content

Ο Ροναλντίνιο δίνει 1,6 εκ. ευρώ για να αποφυλακιστεί

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος παίκτης και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ασίς συνελήφθησαν πριν 10 μέρες στην Παραγουάη για κατοχή παραποιημένου διαβατηρίου.

Δέκα ημέρες κρατούμενοι σε φυλακή της Παραγουάης, συμπληρώνουν ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του, Ρομπέρτο Ασίς.

Οι δύο άνδρες, συνελήφθησαν για κατοχή παραποιημένου διαβατηρίου και παρά τον ισχυρισμό τους ότι δεν γνώριζαν πως το ταξιδιωτικό έγγραφο ήταν πλαστό, η Δικαιοσύνη της χώρας, απέρριψε την περασμένη Παρασκευή το αίτημα τους για αποφυλάκιση.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, οι αδελφοί Ασίς οφείλουν να παραμείνουν στην Παραγουάη μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα και να αποκαλυφτεί η αλήθεια.

Στα μέσα της εβδομάδας, έγινε γνωστό ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι διατεθειμένος να καλύψει οικονομικά τον διάσημο Βραζιλιάνο και πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος διώκεται στην πατρίδα του για διάφορες παρανομίες. Δεν αποκλείεται λοιπόν, η αποκάλυψη της εφημερίδας «UOL Esporte», να σχετίζεται με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με το άρθρο ο Ροναλντίνιο έχει προτείνει στις Αρχές της Παραγουάης να καταβάλει 1,6 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποφυλακισθεί.