Skip to main content

Ο Ρώσος Καράσεφ ορίστηκε να διευθύνει το Ιταλία - Ελλάδα

Ο 40χρονος Ρώσος ρέφερι που θα σφυρίξει για δεύτερη φορά αγώνα της «γαλανόλευκης», συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Τον Σεργκέι Καράσεφ όρισε η UEFA ώστε να διευθύνει την προσεχή αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εναντίον της Ιταλίας στο «Stadio Olimpico» της Ρώμης (12/10), 21:45) για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Σημειώνεται πως ο 40χρονος Ρώσος ρέφερι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ευρώπης και αποτελεί μέλος της κατηγορίας Elite από το 2012.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ιγκόρ Ντεμέσκο, Μακσίμ Γκαβρίλιν και 4ος ο Βιτάλι Μεσκόφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Μοσχοβίτης ρέφερι θα σφυρίξει αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά τη λευκή ισοπαλία εναντίον της Ουγγαρίας στη «Groupama Arena» της Βουδαπέστης, το 2015 για τα προκριματικά του Euro 2016. Ακόμη ο Καράσεφ έχει διευθύνει δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα αυτή εναντίον της Μάλμε για τους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2014-15 όπου και οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-0 στη Σουηδία έχοντας πολλά παράπονα αλλά και την περσινή ήττα απέναντι στη Μπέτις με 1-0 στο «Benito Villamarín» για τους ομίλους του Europa League.