Skip to main content

Ο Σαββίδης για Νέα Τούμπα, εγκαταστάσεις και εξορθολογισμό μπάτζετ

Νέα τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση πραγματοποίησε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κινούμενος πάνω σε τρεις βασικούς άξονες

Συσκέψεων συνέχεια για τον Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί μια σειρά επαφών με τους στενούς συνεργάτες του προκειμένου άπαντες να εκμεταλλευτούν σωστά το διάστημα αγωνιστικής αδράνειας.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος...».

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε και η νέα τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση (πέρα από τον Αμπέλ Φερέιρα), με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να κινείται σε τρεις άξονες:

- Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο, θέλοντας να ενημερωθεί ακριβώς για όλα όσα αφορούν τον φάκελο Νέα Τούμπα.
- Ζήτησε να καταρτιστεί άμεσα ένα business plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.
- Και σε συνέχεια της χθεσινής του τηλεδιάσκεψης για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, Ευρωπαίο και αυτάρκη, ο πρόεδρος του Δικεφάλου ζήτησε να εκπονηθεί πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ. Κάτι που θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τη Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή...