Skip to main content

Ο Σεργκέι Λαβρόφ ανέβασε βίντεο από το Μπαλί - «Είμαι καλά»

Νωρίτερα, το Associated Press επικαλούμενο δυο Ινδονήσιους αξιωματούχους μετέδωσε ότι με το που έφτασε ο Σεργκέι Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Με ένα βίντεο το οποίο τον δείχνει να κάθεται στη βεράντα του ξενοδοχείου του στο Μπαλί της Ινδονησίας όπου βρίσκεται για την Σύνοδο των G20, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ διαψεύδει ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε σχετικά - Στο νοσοκομείο ο Σεργκέι Λαβρόφ πριν τη Σύνοδο Κορυφής, λέει το AP - Διαψεύδει η Μόσχα

Νωρίτερα, το Associated Press επικαλούμενο δυο Ινδονήσιους αξιωματούχους μετέδωσε ότι με το που πάτησε στην Ινδονησία ο Σεργκέι Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την είδηση αρχικά διέψευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα και στην συνέχεια ανέβηκε και το βίντεο που δείχνει τον Λαβρόφ να κάθεται στην βεράντα του ξενοδοχείου με βερμούδα και μοκασίνι και μεταξύ άλλων να λέει στα δυτικά ΜΜΕ να μεταδίδουν μόνο αλήθειες.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης του Μπαλί δήλωσε ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μπήκε και βγήκε από το νοσοκομείο και η υγεία του είναι καλή.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ και επέστρεψε αμέσως», διευκρίνισε ο κυβερνήτης Ουαγιάν Κόστερ.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Λαβρόφ βρίσκεται στο ξενοδοχείο του και ετοιμάζεται για την σύνοδο κορυφής της G20.