Skip to main content

Ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ - Άρης, ο Στέγκεμαν στο ντέρμπι αιωνίων

Ο 34χρονος Γερμανός διαιτητής θα είναι ο πρώτος ξένος ρέφερι που θα διευθύνει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν

Τον Γερμανό ρέφερι Σάσα Στέγκεμαν όρισε η ΚΕΔ στο μεγάλο clasico Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά με Έλληνες στο VAR, ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να στείλει τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι στην Τούμπα, τον Τάσο Σιδηρόπουλο, για το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Μπαλτάς. Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης, με σημερινή διαρροή του, δεν ήθελε τον συγκεκριμένο διαιτητή στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League.

O 34χρονος Γερμανός διαιτητής θα είναι ο πρώτος ξένος ρέφερι που θα διευθύνει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Για δεύτερη σερί σεζόν μάλιστα το "αιώνιο" ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα το σφυρίξει διαιτητής από Γερμανία, καθώς στο περσινό που διεκόπη είχε οριστεί ο Μάρκο Φριτς.

Ο Στέγκεμαν έγινε μόλις το 2019 διεθνής κι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA (δύο κάτω από την Elite), έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάικ Πίκελ και Φρέντερικ Άσμουτ, με 4ο τον Κομίνη και τους Ευαγγέλου, Φωτόπουλο στο VAR.

Τον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου.