Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
x

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΐΔΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αποκαλεί τους δράστες τραμπούκους της ακροδεξιάς και εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση αγνώστων στις εγκαταστάσεις Γυμναστικού Συλλόγου στην Πολίχνη που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Ολυμπιονίκη και υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία στην οποία ήταν αναρτημένη η φωτογραφία του Νικολαΐδη. (Περισσότερα εδώ)

«Το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο τάε κβον ντο, έχει ενοχλήσει διάφορους ακροδεξιούς κύκλους για τις απόψεις που έχει εκφράσει αλλά και για την απόφασή του να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως όμως έχει δηλώσει και ο ίδιος, τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να τον πτοήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αποκαλεί τους δράστες τραμπούκους της ακροδεξιάς και εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Η υπόθεση ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία καλούμε να ενεργήσει άμεσα και να φέρει το συντομότερο τους δράστες, ενώπιον της Δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ