Skip to main content

Ο Σμαρτ των Σέλτικς τέταρτος παίκτης του NBA που νικά τον κορωνοίό

Ευχαριστώ τους πάντες για τις σκέψεις και τις προσευχές και εύχομαι τα ίδια σε όλους που έχουν προσβληθεί, έγραψε στο Twitter ο άσος της Βοστόνης

Μετά τους Κρίστιαν Γουντ, Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ, ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς στο NBA, Μάρκους Σμαρτ, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ιάθηκε πλήρως από τον κορωνοϊό. Είχε βρεθεί θετικός στον ιό πριν από 10 ημέρες.

«Ελεύθερος από κορωνοϊό εδώ και δύο ημέρες, όπως μου έγινε γνωστό από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης. Ευχαριστώ τους πάντες για τις σκέψεις και τις προσευχές και εύχομαι τα ίδια σε όλους που έχουν προσβληθεί από αυτό. Μείνετε ασφαλείς και μείνετε μαζί-χωριστά! Αγάπη!», ανέφερε στο Twitter ο Μάρκους Σμαρτ.

Ο γκαρντ των Σέλτικς ήταν ο 8ος ΝΒΑερ που έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον ιό, αλλά ο 5ος που έγινε γνωστό το όνομά του μετά τους Ρούντι Γκομπέρ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Κρίστιαν Γουντ και τους 4 παίκτες των Νετς (με μοναδικό όνομα που έγινε γνωστό αυτό του Κέβιν Ντουράντ). Από την αρχή έδειξε θετική στάση και θέλησε να περάσει μηνύματα στον κόσμο, παίρνοντας αρκετή στήριξη, όντας πλέον ξανά σε καλή κατάσταση.