Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

Ο ΤΑΣΙΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Είχαν προηγηθεί οι εκλογές της ΠΟΞ την 1η Νοεμβρίου, στις οποίες ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής έλαβε 103 ψήφους από τα 133 μέλη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι εκλογές της ΠΟΞ την 1η Νοεμβρίου, στις οποίες ο κ. Τάσιος έλαβε 103 ψήφους από τα 133 μέλη που ψήφισαν στη διαδικασία.

Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία τόσο προσωπικά για τον ίδιο όσο βεβαίως και για τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του money-tourism.gr, τις θέσεις των αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Μανώλης Γιαννούλης Α’ αντιπρόεδρος,  Άρης Σουλούνιας Β’ αντιπρόεδρος και Ντίνα Σβύνου Γ’ αντιπρόεδρος.

Γενικός Γραμματέας ανέλαβε ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ο Ευγένιος Βασιλικός.

Ταμίας ανέλαβε ο Δημήτρης Πολλάλης και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων ανέλαβε ο Άγγελος Καλίας. Τέλος Έφορος Διεθνών Σχέσεων, ανέλαβε ο Τέλης Θωμόπουλος.

Τα τρία μέλη του Δ.Σ. είναι Ξυπτερά Λάμπρου Ευαγγελία, Τσακαλάκης Μανώλης και Κωνσταντίνος Μέριανος

Αύριο το μεσημέρι θα συνεδριάσει, ως είθισται, στην Θεσσαλονίκη η ετήσια γενική συνέλευση των προέδρων της ΠΟΞ, χωρίς την παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ