Skip to main content

Ο Τάσος Νούσιας αναμετράται με τον Φιλοκτήτη και εξομολογείται στη Vwoman

Ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα του «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή, στον οποίο θα τον απολαύσουμε στο Θέατρο Δάσους, μοιράζεται τις σκέψεις του.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Ο Τάσος Νούσιας είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, το ταλέντο του οποίου έγκειται στο ότι με την ίδια ευκολία που μπορεί να μας κάνει να γελάσουμε, με την ίδια ευκολία μπορεί να μας κάνει να συγκινηθούμε. Παράλληλα όμως είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος που ξεχωρίζει για το ήθος και την ποιότητά του, αλλά και την αγωνία που έχει να μας οδηγήσει μέσα από την υποκριτική τέχνη στα μονοπάτια της αγωγής της ψυχής. Μας έχει χαρίσει συγκλονιστικές ερμηνείες. Ενδεικτικό είναι το ότι κατάφερε να μετατρέψει ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ σε πραγματικό έργο τέχνης.

Αυτό το καλοκαίρι θα τον απολαύσουμε σε ένα συγκλονιστικό θεατρικό δρώμενο, στον «Φιλοκτήτη», ίσως στην πιο εσωτερική από τις τραγωδίες του Σοφοκλή, όπου θα ερμηνεύσει έναν τραγικό ήρωα με τον οποίο ο κάθε ένας από εμάς έχει κοινά. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Μαρία Πρωτόπαππα, στον ρόλο του Οδυσσέα, τον οποίο θα αποδώσει για πρώτη φορά γυναίκα, αλλά και ο Γιώργος Αμούτζας, στον ρόλο του Νεοπτόλεμου. Την καθηλωτική ατμόσφαιρα θα συμπληρώσουν οι μουσικές συνθέσεις που θα ακούγονται από ένα σπάνιο έγχορδο μουσικό όργανο, που υπάρχουν δύο μόνο σε όλον τον κόσμο. Ο Τάσος Νούσιας με αφορμή την αναμέτρηση του με τον ήρωα του Σοφοκλή μοιράζεται τις σκέψεις του και αποκαλύπτεται στη Vwoman.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.