Skip to main content

Ο Θάνος Σαρρής έρχεται Θεσσαλονίκη και πετάει την «Μπάλα στην Κερκίδα»

Ο γνωστός δημοσιογράφος-συγγραφέας θα παρουσιάσει στις 1/3 και ώρα 19:00 στα Public το βιβλίο του που απευθύνεται στους εραστές της στρογγυλής θεάς.

Την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Η Μπάλα στην Κερκίδα» από τις εκδόσεις ΟΞΥ θα πραγματοποιήσει ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Θάνος Σαρρής την προσεχή Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Public της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Το πάνελ αποτελείται από ιδιαίτερες προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου όπως ο εναλλακτικός παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής, Σάββας Κωφίδης, ο ξεχωριστός πορτιέρε, Γιώργος Μπαντής, ο «Ισοβίτης» της κερκίδας, Νίκος Ιωαννίδης, ο Λουκάς Αναστασιάδης των «Supporters Direct Europe» και ο «μαχητής» του Eleven Campaign, Κυριάκος Κυριακόπουλος ενώ συντονιστής της κουβέντας θα είναι ο δημοσιογράφος Σταύρος Σουντουλίδης.

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

Οι εκδόσεις ΟΞΥ και το Public Τσιμισκή σας προσκαλούν στην παρουσίαση ενός διαφορετικού μυθιστορήματος, για το οποίο ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος γράφει στην εισαγωγή πως «θα μπορούσε να γραφτεί και σαν ένα manual για οπαδούς. Ο Θάνος, που έχει περιπλανηθεί σ’ ένα σωρό ποδοσφαιρικές γειτονιές του κόσμου, διάλεξε να κάνει κάτι δυσκολότερο». Η «μπάλα στην κερκίδα» έχει προκαλέσει ήδη αρκετή συζήτηση και την Παρασκευή (01/03, 19.00) ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη με πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Ένα αληθινό μυθιστόρημα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της ομάδας σου.

Οι καλές μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν για τους οπαδούς των «μοβ». Ο πολλά υποσχόμενος μεγαλοεπενδυτής χρησιμοποίησε τον κόσμο της ομάδας για τα προσωπικά του συμφέροντα και όταν ένα κομμάτι της εξέδρας προσπάθησε να αντιδράσει βρέθηκε απέναντι σ’ εκείνους που μέχρι πρόσφατα ξελαρυγγιάζονταν μαζί στα παγωμένα τσιμέντα.

Αλλά οι οπαδοί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οραματίζονται ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης με μοναδικό ιδιοκτήτη της ομάδας τον κόσμο. Παρά το διεφθαρμένο παιχνίδι των ΜΜΕ, των πολιτικών και των αθλητικών παραγόντων, η σπίθα γίνεται φλόγα και οι επαφές με ομάδες του εξωτερικού που τα κατάφεραν δημιουργούν τη βάση κόντρα σε όλους και σε όλα. Θα καταφέρουν τα παιδιά της κερκίδας να γράψουν ιστορία;

Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε έρευνα, με διαλόγους και πρωταγωνιστές που είναι ή θα μπορούσαν να είναι αληθινοί...