Skip to main content

Ο θεατρικός μονόλογος «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» της Μ. Μποτέλλη στο Βαφοπούλειο

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου παρουσιάζεται ο θεατρικός μουσικός μονόλογος «Δυο γυμνά άσπρα χέρια», σε κείμενο, σκηνοθεσία και ερμηνεία της Μελίνας Μποτέλλη

Ο θεατρικός μουσικός μονόλογος «Δυο γυμνά άσπρα χέρια», σε κείμενο, σκηνοθεσία και ερμηνεία της Μελίνας Μποτέλλη, παρουσιάζεται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 20.00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η προκράτηση θέσεων γίνεται στα τηλέφωνα 2313 318.700 και 2313 318.687, ενώ η παραλαβή των δελτίων ελεύθερης εισόδου θα είναι διαθέσιμη τρεις μέρες πριν την παράσταση ή την ημέρα της παράστασης (κατ' εξαίρεση σε κάποιες περιπτώσεις) το πρωί από την είσοδο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφοπούλου 3, 54646, Θεσσαλονίκη). Εξάλλου, προς αποφυγή συνωστισμού οι θεατές παρακαλούνται να προσέλθουν στην παράσταση από τις 19.00 έως τις 19.30 και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και οδηγίες.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του κοινού στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό του.