Skip to main content

Ο Τσάκας κάνει τρίτη αναβολή για τα λεφτά!

Ο Βλάσης Τσάκας μέσα σε μερικές μέρες έχασε όλη την εμπιστοσύνη από τη διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Μονόδρομος φαίνεται να είναι για τον Παναθηναϊκό η λύση της Arboris, αφού ο Βλάσης Τσάκας έκανε την επόμενη Δευτέρα... επόμενη Πέμπτη! Υπάρχει και λύση Μαυροκουκουλάκη.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, τόνιζε πως τα χρήματα θα εμφανιστούν την Δευτέρα 5/12, ωστόσο πλέον ισχυρίζεται ότι το Σάββατο θα μεταβεί (είτε εκείνος είτε κάποιος συνεργάτης του) στην Τζέντα για να παραδώσει ιδιοχείρως τον οικονομικό και νομικό έλεγχο της ΠΑΕ στον Σουλτάν. Ακολούθως ο πρίγκιπας θα εμφανίσει τα λεφτά, αλλά:

«Δεν το βλέπω να είναι Δευτέρα. Ίσως Τρίτη, μπορεί Τετάρτη ή Πέμπτη. Πάντως μέσα στην επόμενη εβδομάδα»(!) τονίζει ο Τσάκας.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η λύση της Arboris φαντάζει μονόδρομος και η επίσημη εντολή να φέρει επενδυτή θα πρέπει να δοθεί το συντομότερο δυνατό για να μην χαθεί άλλος χρόνος, αν και τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει προκύψει και η πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη ο οποίος παρέδωσε στον Τζίγγερ την τελική πρόταση για την ανάληψη του μάνατζμεντ για την επόμενη 4ετία μαζί με επιχειρηματίες Παναθηναϊκών αισθημάτων.

Η λύση αυτή θα προκριθεί εφ' όσον αργοπωρήσουν ή δεν προχωρήσουν οι λύσεις των ξένων επενδυτών, ενώ παράλληλα δύνεται η δυνατότητα στον Γ.Βαρδινογιάννη να υπάρξει συνεργασία και με ξένο επενδυτή της αρεσκείας του. Ωστόσο, ο Τζίγγερ που λείπει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό αυτές τις μέρες, εξακολουθεί να λέει ότι τις μετοχές θα τις πάρει όποιος βάλει τα 15 εκ. ευρώ.