Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
x

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η συνεδρίαση θα έχει ως θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί εκτάκτως για αύριο το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων που έφεραν οι αποκαλύψεις για παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ και τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι αφού συζητηθούν οι πρωτοβουλίες που αναλάβει το κόμμα στο προσεχές διάστημα, θα ζητηθεί η άμεση σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα, κάτι που έχει ήδη ζητήσει με τη δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ δεν αποκλείει και την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σε δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς για την παραίτηση του ΓΓ του πρωθυπουργού είχε μιλήσει για «ομολογία ενοχής».

«Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής», αφέρε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι η παραίτηση "δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει".

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ