Skip to main content

Ο Τσούνης συνάντησε τον Αργυρό στη Θεσσαλονίκη – Διασκέδασαν παρέα στον Οικονομόπουλο(vid)

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα συνάντησε τον λαϊκό καλλιτέχνη και έκανε ανάρτηση στο Twitter - Βίντεο από το γλέντι τους στον Οικονομόπουλο

Ανάρτηση από τη συνάντησή του με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό έκανε στο Twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ στο Βελλίδειο.

Μάλιστα, στην ανάρτηση του ο κ. Τσούνης χαρακτηρίζει τον τραγουδιστή «ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας». «Ήταν χαρά να συναντηθούμε @ArgirosKonstant, ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούνης.

Μετά το στιγμιότυπο, οι δύο άντρες συναντήθηκαν ξανά, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρέσβης διασκέδαζε με την παρεά του στο club Vogue και λίγο αργότερα στο τραπέζι του βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το κλίμα ήταν ευχάριστο με... γαρύφαλλα αλλά και πολύ χορό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με το κοινό να τους καταχειροκροτεί.