Skip to main content

Ο TUS και οι Boys n Noise στη σκηνή του Αστερόκοσμου

Με δύο «θερμές» συναυλίες, που αναμένεται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους και να αποχαιρετίσουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το 2014, ξεκινά η εβδομάδα στον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ-Helexpo.

Με δύο «θερμές» συναυλίες, που αναμένεται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους και να αποχαιρετίσουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το 2014, ξεκινά η εβδομάδα στον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ-Helexpo. Ο γνωστός ράπερ TUS ανεβαίνει απόψε στις 20:00 στην υπαίθρια σκηνή του Αστερόκοσμου, με τη φιλοδοξία να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και να παρασύρει το κοινό στους έντονους μουσικούς του ρυθμούς.

Αύριο, 30 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνει το ιδιαίτερα δημοφιλές στη νεολαία συγκρότημα Boys n Noise, που αναμένεται να βάλει φωτιά στη σκηνή του Αστερόκοσμου με τα γνωστά και αγαπημένα του τραγούδια.

Πέρα όμως από τις συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών, το πάρτι συνεχίζεται καθημερινά στον Αστερόκοσμο, που έχει γίνει μέχρι στιγμής πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών, προσφέροντας ευκαιρίες διασκέδασης, αναψυχής, δημιουργικής απασχόλησης και δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά στις 11:30 με τον Μάγο στο Παγωμένο Δάσος, στο περίπτερο 15, που επιστρέφει και στις 18:00.  Ο Καραγκιόζης Πειραχτήρι των Χριστουγέννων ανεβαίνει στις 12:00 και στις 18:00 στο Εργοστάσιο Δώρων του Άι Βασίλη, στο περίπτερο 13, ενώ το υπέροχο παραμύθι του Σελ Σιλβερστάιν «Το Κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο» παίζεται στις 12:30, στις 13:30,  στις 17:30 και στις 18:30 στο Παγωμένο Δάσος, στο περίπτερο 15. Ο Καραγκιόζης και το μαγικό εργοστάσιο του Άι Βασίλη έρχεται στο περίπτερο 13 στις 13:00 και στις 19:00, ενώ ο Μάγος της Χριστουγεννιάτικης Πλατείας κάνει την εμφάνισή του στο ίδιο περίπτερο στις 14:00 και στις 20:00. Στις 19:00 οι Τρεις Πιγκουίνοι ξεχύνονται στο Παγωμένο Δάσος στο περίπτερο 15. Τέλος τα εντυπωσιακά ακροβατικά Space Santa ολοκληρώνουν το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις 20:10 στο Παγωμένο Δάσος, στο περίπτερο 15.  

Έως την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου ο «Αστερόκοσμος» θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 22:00, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υποδέχεται τον κόσμο από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η γενική είσοδος στον Αστερόκοσμο (ατομικό εισιτήριο) κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλο το θεματικό πάρκο και απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, δράσεις και θεάματα, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo (είσοδος από πύλη Εμπορίου). Τα παιδιά ύψους έως 1 μέτρο δεν πληρώνουν, ενώ το εισιτήριο για οικογένειες 4 ατόμων ορίστηκε στα 20 ευρώ. Η είσοδος που περιλαμβάνει και επίσκεψη στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας είναι 9 ευρώ.