Skip to main content

Ο υπερ... αντιπεριφερειάρχης Διονύσης

Ο Αντώνης έλαβε το μήνυμα του Παναγιώτη;
Και τι δεν θα κάνει ο αδερφός του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην νέα αυτοδιοικητική δομή αφού ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, έδωσε στον Διονύση Ψωμιάδη ούτε μία ούτε δύο αλλά... οκτώ αρμοδιότητες!

Έτσι με απόφαση του, ο αδελφός του ορίζεται αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Υποδομών, Οικονομικών, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού και σαν να μην έφταναν αυτά τον όρισε και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και αναπληρωτή περιφερειάρχη, όταν ο περιφερειάρχης απουσιάζει ή κωλύεται.

Από εκεί και πέρα ότι αρμοδιότητες που «περίσσεψαν» έχουν ως εξής: στον τομέα της Ανάπτυξης τίθεται ο Ευθύμιος Φωτόπουλος και στην Αγροτική Οικονομία και Κτηνιατρική ο Δημήτριος Ευθυμιάδης.

Προκύπτει λοιπόν εύλογα το ερώτημα: Δεν υπάρχουν στην Περιφέρεια άλλα ικανά άτομα για να αναλάβουν κάποιους από τους τομείς; Γιατί τέτοια υπερσυγκέντρωση αρμοδιοτήτων;

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι, μετά τα όσα προηγήθηκαν προεκλογικά,  ο Παναγιώτης στέλνει σαφές μήνυμα στον Αντώνη, για το ποιος κάνει κουμάντο στην περιφέρεια. Ο Αντώνης το έλαβε το μήνυμα;