Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Η συναυλία θα δοθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και το τραγούδι θα είναι σε πρώτο πλάνο με τον αγαπημένο Βασίλη Πρατσινάκη

Ο Βασίλης Πρατσινάκης παρουσιάζει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας, αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου και σε τραγούδια άλλων μεγάλων συνθετών της Ελληνικής δισκογραφίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» του Δήμου Παύλου Μελά.

Το Τμήμα Πολιτισμού αναβιώνει σε έναν από τους πιο αξιόλογους πολιτιστικούς χώρους της δυτικής Θεσσαλονίκης, τις Ημέρες Λαϊκού Πολιτισμού ΚΑΡΠΙΑ που αποτελούσαν κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Ευκαρπίας και της ευρύτερης περιοχής πριν τη συνένωση του Καλλικράτη.

Η συναυλία θα δοθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και το τραγούδι θα είναι σε πρώτο πλάνο με τον αγαπημένο Βασίλη Πρατσινάκη, τη Δέσποινα Παγιούλα, τους μουσικούς Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο, Αντώνη Κουμανδράκη στην κιθάρα, Ηλία Βελλή στο μπουζούκι, Δέσποινα Σκέντου στο βιολί.

Ο Βασίλης συνεχίζει και φέτος αυτό που ξεκίνησε πριν τρεις δεκαετίες σε μουσικές σκηνές της πόλης της Θεσσαλονίκης (‘’ΜΥΣΤΙΚΟ’’, ‘’ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ’’,  ‘’ΒΑΡΔΙΑ’’, ‘’ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ’’) με την αγάπη και το μεράκι για το τραγούδι και τη μουσική.

Ένα πρόγραμμα με έντεχνα, λαϊκά αλλά και Κρητικά τραγούδια, γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, και μας ταξίδεψαν.

Πρόσβαση στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας

Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 750 θεατές και να διασφαλίσει άνετη στάθμευση για αυτοκίνητα και πούλμαν στο πάρκινγκ του θεάτρου.

Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και με την αστική συγκοινωνία, Γραμμή ΟΑΣΘ 38, στάση παλιός παιδικός σταθμός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ