Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

Ο ΖΕΡΒΑΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (VID)

O Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέλαβε το ρόλο του μαέστρου, όπως έκανε και κατά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Αφού άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από ομάδες και φορείς στο γραφείο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το life-events.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης βιώνοντας το εορταστικό κλίμα και ανταλλάσσοντας ευχές με τους πολίτες.

Στην Πλατεία Αριστοτέλους, είχε μια ευχάριστη συνάντηση με μια ομάδα νεαρών που με τα όργανά τους έπαιζαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Λάτρης της μουσικής και των Χριστουγέννων, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέλαβε το ρόλο του μαέστρου, όπως έκανε και κατά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους πριν από μερικές ημέρες.

Ο δήμαρχος απήλαυσε την στιγμή, δίνοντας το ρυθμό στην ορχήστρα που έπαιξε πολλά τραγούδια, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται και να παρακολουθεί το ξεχωριστό αυτό θέαμα.Φωτογραφίες - βίντεο: life-events.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ