Skip to main content

Ο Ζορπίδης εγκαινίασε τη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του ΕΕΘ

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ κήρυξε την έναρξη της σειράς των εκδηλώσεων με σκοπό να τονώσουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης

Την Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του εγκαινίασε το μεσημέρι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Παρουσία πολλών μελών του ΔΣ του ΕΕΘ και εκατοντάδων Θεσσαλονικέων ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης κήρυξε την έναρξη της σειράς των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μίνι-συναυλίες και κοσέρτα που δίνονται απέναντι από το κτίριο του Επιμελητηρίου, με σκοπό να τονώσουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης.

Όπως τόνισε ο «από σήμερα έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ΕΕΘ στήνει τη δική του Χριστουγεννιάτικη Πλατεία, εδώ, στο πάρκο της Πλατείας Αριστοτέλους, απέναντι από το σπίτι του. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, για να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθεί μία όμορφη, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αγορά. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης λοιπόν είναι εδώ, μαζί με την πόλη, βοηθώντας για μία ακόμη φορά την πόλη».

Φιλαρμονικές, χορωδίες και συγκροτήματα θα ντύνουν μουσικά την περιοχή, στην προσπάθεια του ΕΕΘ να συμβάλει ώστε να τονωθεί το εορταστικό κλίμα και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη. Η αρχή έγινε με τη Φιλαρμονική της Αστυνομίας, που παιάνισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες γεμίζοντας με νότες την περιοχή.