Κυριακή 22 Μαΐου 2022
x

ΟΑΣΘ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Αιτία του ατυχήματος, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, φαίνεται να είναι ανθρώπινο λάθος - Θα διερευνηθούν από ειδική επιτροπή οι ακριβείς συνθήκες.

Δύο ατυχήματα, με εμπλοκή λεωφορείων του ΟΑΣΘ, σημειώθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ευτυχώς κάποιον σοβαρό τραυματισμό, όπως σημειώνει ο Οργανισμός.

Το πρώτο έγινε στην Καλαμαριά, στις 6.15 το πρωί, όταν λεωφορείο της γραμμής 4, που εκτελεί το δρομολόγιο Καλαμαριά – Χαριλάου, συγκρούστηκε με ταξί στην οδό Βρυούλων. Το λεωφορείο στο οποίο την ώρα του ατυχήματος δεν επέβαιναν επιβάτες, έπεσε στη συνέχεια σε πινακίδα οδοσήμανσης και σε δέντρα.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο το λεωφορείο στην Καλαμαριά - Πέρασε ξυστά από αυλές σπιτιών (vid)

Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη, περαστικού ή διερχόμενου οδηγού. Ωστόσο, ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Αιτία του ατυχήματος, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, φαίνεται να είναι ανθρώπινο λάθος, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντοτε, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, θα διερευνηθούν από ειδική επιτροπή και, εφόσον υπάρχουν ευθύνες, θα επιβληθούν κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στη Νεάπολη στο τέρμα του 25 -Τραυματίστηκε γυναίκα(φωτο)

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν από τις 11 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο λεωφορείο της γραμμής 25, που εκτελεί το δρομολόγιο Νεάπολη – Βενιζέλου, ενώ αυτό ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Νεάπολης. Στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες και δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη ή εργαζόμενου στον ΟΑΣΘ, ωστόσο το Ι.Χ. ανετράπη.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ