Skip to main content

ΟΑΣΘ: Αρχίζουν σήμερα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ σε 3 γραμμές

Από σήμερα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών πρόκειται να εκτελούν καθημερινά το σύνολο των 299 δρομολογίων στις γραμμές του ΟΑΣΘ.

Στις πρώτες τρεις λεωφορειακές γραμμές στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης μπαίνουν από σήμερα τα ΚΤΕΛ τα οποία αναλαμβάνουν σταδιακά το μεταφορικό έργο άλλων συνολικά 25 γραμμών του ΟΑΣΘ.

Από σήμερα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών πρόκειται να εκτελούν καθημερινά το σύνολο των 299 δρομολογίων στις γραμμές Νο 66 Θέρμη – Χαριλάου, Νο 69 ΑΣ ΙΚΕΑ- Επανομή και Νο 36 Βούλγαρη – Ζώνη Καινοτομίας.

Χθες η ηγεσία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος Γιάννης Καλογερούδης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Τόσκας επιθεώρησαν το στόλο των 29 λεωφορείων του ΚΤΕΛ Σερρών τα οποία αναλαμβάνουν να εκτελέσουν από αύριο το μεταφορικό έργο.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα “τα λεωφορεία είναι πανέτοιμα, έχουν τοποθετηθεί σε όλα εκδοτικά και ακυρωτικά μηχανήματα, όπως και ειδικά προστατευτικά για τους οδηγούς, λόγω και της πανδημίας”.

Το ΚΤΕΛ Σερρών έχει προσλάβει και εκπαιδεύσει ήδη τους 72 οδηγούς που χρειάζεται για το σύνολο των δρομολογίων που θα αναλάβει. Μαζί τους, ως συνοδηγοί, θα βρίσκονται αύριο οι οδηγοί του ΟΑΣΘ οι οποίοι εκτελούσαν έως τώρα τα συγκεκριμένα δρομολόγια προκειμένου να τους δείξουν τη διαδρομή, τις στάσεις κ.ο.κ.

Από το προσεχές Σάββατο τα ΚΤΕΛ θα αναλάβουν και άλλες πέντε γραμμές οι οποίες είναι:

Νο 76 ΑΣ ΙΚΕΑ –Αγγελοχώρι, Νο 77 Νέα Μηχανιώνα – Επανομή, Νο 79 ΙΚΕΑ –Αεροδρόμιο, Νο 87 Θεσσαλονίκη – Βασιλικά και Νο 88 Θεσσαλονίκη – Μεσημέρι. Τέλος, στις υπόλοιπες τρεις γραμμές της ανατολικής Θεσσαλονίκης που είναι οι Νο 67 ΑΣ ΙΚΕΑ- Τριάδι, Νο 60 Ν.751 - Οικισμός Μακεδονία και Νο 61 Χορτιάτης – Διασταύρωση Χορτιάτη τα ΚΤΕΛ θα μπουν την προσεχή Δευτέρα 23 Μαρτίου.