Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΟΑΣΘ: ΔΙΑΝΕΜΕΙ 6.000 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

«Ελπίζουμε τα μηχανήματα να αντέξουν στις ακραίες για τη χώρα μας θερμοκρασίες», αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ.

Έξι χιλιάδες μπουκάλια νερό διανέμει σήμερα, από νωρίς το πρωί, σε όλα τα σταθμαρχεία του ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση του κύματος καύσωνα, όπως επισημαίνει ο οργανισμός.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, επέβλεψε ο ίδιος τη διαδικασία διανομής, ώστε σε κάθε σταθμαρχείο να υπάρχει επαρκής ποσότητα νερού και για τους οδηγούς, αλλά και για το επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, για το παρατεταμένο κύμα ζέστης που θα επηρεάσει την Ελλάδα, έθεσε σε επιφυλακή τις υπηρεσίες του Οργανισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένα λεωφορείο δεν θα κυκλοφορεί χωρίς τη λειτουργία κλιματιστικού.

«Δόθηκαν σαφείς οδηγίες στο προσωπικό, εφόσον παρουσιάζεται βλάβη σε κλιματιστικό, το λεωφορείο να αποσύρεται και να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την άμεση επιδιόρθωση και την επανακυκλοφορία του», σημειώνει ο κ. Σκόδρας και συνεχίζει λέγοντας πως «ελπίζουμε τα μηχανήματα να αντέξουν στις ακραίες για τη χώρα μας θερμοκρασίες. Εμείς στον ΟΑΣΘ θα βρισκόμαστε σε επιφυλακή, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση όσων χρειάζεται να μετακινηθούν σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ