Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΟΑΣΘ: ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ»

Το περιστατικό σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ σημειώθηκε στο ύψος της Καμάρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ο οδηγός κατέληξε στο νοσοκομείο.

Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό στη νυχτερινή γραμμή 1Ν που καταλήγει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, σημειώθηκε στο ύψος της Καμάρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως τονίζει ο ΟΑΣΘ, μετά το γεγονός ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό του και καταδικάζοντας απερίφραστα τα περιστατικά βίας.

Ο κ. Ταγγίρης δηλώνει για το περιστατικό ότι ο ΟΑΣΘ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού του. Ταυτόχρονα, καλεί το επιβατικό κοινό να βοηθά στον εντοπισμό των δραστών και υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων με την παροχή νομικής βοήθειας και οποιασδήποτε άλλης συνδρομής απαιτηθεί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ