Skip to main content

ΟΑΣΘ κατά Παππά: Να λησμονηθεί γρήγορα, η Θεσσαλονίκη το έχει ανάγκη

Κατανοούμε ότι ο κ.Παππάς είναι δύσκολο να αποδεχθεί την παταγώδη αποτυχία της διοίκησής του, ανθρώπινο είναι, αναφέρει η διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Αποκρούει τα περί πλημμελούς ενημέρωσης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για τα οικονομικά του ΟΑΣΘ ο Οργανισμός με σημερινή του ανακοίνωση, απαντώντας σε σχετική δήλωση χθες του πρώην προέδρου του συγκοινωνιακού φορέα, Στέλιου Παππά.

Ο κ.Παππάς μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «τους είχαμε ενημερώσει και αντί να δουν τα ντοκουμέντα που τους είχαμε κοινοποιήσει λένε άλλα».

«Εντύπωση προκαλούν οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Παππά και ιδίως ο ισχυρισμός του περί «πλημμελούς ενημέρωσης» του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για τα οικονομικά του ΟΑΣΘ. Ο ίδιος ο κ. Παππάς είχε ενημερώσει τον κ. υπουργό, όταν, από τις αρχές Αυγούστου, εγγράφως ζήτησε την αντισταθμιστική εισφορά του Δημοσίου (ευσχήμως η κρατική επιδότηση) για να πληρωθεί η μισθοδοσία του Αυγούστου», αναφέρει ο ΟΑΣΘ, ενώ με δηκτικό τόνο επισημαίνει: «Για την εκτέλεση δε του μεταφορικού έργου επί των ημερών της διοίκησης του κ. Παππά, δεν χρειάζεται να αναφερθεί κάτι, γνωρίζουν όλοι οι Θεσσαλονικείς».

«Κατανοούμε ότι είναι δύσκολο να αποδεχθεί την παταγώδη αποτυχία της διοίκησής του, ανθρώπινο είναι. Γι’ αυτό εφεξής, δεν πρόκειται να απαντήσουμε/σχολιάσουμε ξανά οποιαδήποτε δήλωση/σχόλιο του κ. Παππά και της διοίκησής του», ξεκαθαρίζει ο Οργανισμός και καταλήγει:

«Όσο πιο γρήγορα λησμονηθεί η απελθούσα διοίκηση, τόσο πιο γρήγορα θα επουλωθούν οι πληγές που άνοιξε. Η Θεσσαλονίκη το έχει ανάγκη».