Skip to main content

ΟΑΣΘ: Ξήλωσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο, ισχυροποιείται ο Σκόδρας

Απομακρύνεται από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΘ ο Γιώργος Σπανός - Ποιες άλλες αλλαγές αποφασίστηκαν με ΚΥΑ Καραμανλή και Σταϊκούρα.

Σε αιφνίδιες αλλαγές στην ηγεσία του ΟΑΣΘ προχώρησε η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, η οποία υπεγράφη στις 31 Μαρτίου, απομακρύνθηκε από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού ο Γιώργος Σπανός και οι αρμοδιότητές του περνούν στον πρόεδρο Γιώργο Σκόδρα ο οποίος θα κατέχει πλέον και τις δύο θέσεις.

Παράλληλα αναβαθμίστηκε το μέλος του δ.σ. Ιωάννης Ρετζεμπέρης ο οποίος θα ασκεί και καθήκοντα γενικού διευθυντή. Επίσης, αντικαταστάθηκε το μέλος του δ.σ. Ιωάννης Βλαχάβας και στη θέση του τοποθετήθηκε νομικός Γιώργος Ηλιάδης. Τέλος, στη θέση του κ. Σπανού στο δ.σ. τοποθετήθηκε ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωσήφ Κιοσέογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές αυτές και ειδικότερα η απομάκρυνση του κ. Σπανού έγινε καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του με τον κ. Σκόδρα είχαν οδηγηθεί σε άσχημο επίπεδο. Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τις τελευταίες εβδομάδες η επικοινωνία τους γινόταν μόνον μέσω υπηρεσιακών εγγράφων.