Skip to main content

ΟΑΣΘ:Σήμερα καταβάλλονται στους εργαζόμενους τα οφειλόμενα του Ιουνίου

Συνάντηση του Συνδικάτου Εργαζομένων με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΘ, Σάββα Παναγιωτίδη. Δεν παρέστη τελικά ο πρόεδρος Στέλιος Παππάς.

Σήμερα πιστώνονται στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ΟΑΣΘ τα δεδουλευμένα του Ιουνίου, όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού, Δημήτρη Τσερμενίδη ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης.

Στη διάρκεια συνάντησης σήμερα για το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων ο κ.Παναγιωτίδης γνωστοποίησε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδας και την Εθνική Τράπεζα για να πιστωθούν εντός της ημέρας τα οφειλόμενα του Ιουνίου. «Είμαστε σε αναμονή για να διευθετηθεί και το θέμα των δεδουλευμένων του Ιουλίου», τόνισε στη Voria.gr ο κ.Τσερμενίδης και πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να έχουμε μία αξιόπιστη συγκοινωνία».

Στη σημερινή συνάντηση δεν παρέστη τελικά ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, όπως ήταν προγραμματισμένο. «Ο κ.Παππάς δεν ήρθε γιατί κάτι του προέκυψε αλλά θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη», υπογράμμισε ο κ.Τσερμενίδης.