Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

«ΟΧΙ» ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης τάσσεται ενάντια στη γραμμή του κόμματός του και της κυβέρνησης.

Την αντίθεσή του στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε με επιστολή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης.

Με την κίνηση αυτή ο κ. Μιχελογιαννάκης τάσσεται ενάντια στη γραμμή του κόμματός του και της κυβέρνησης. «Έχω ήδη τοποθετηθεί στη Βουλή και δηλώνω ότι σαφώς και αρνούμαι και τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η επιστολή του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη έχει ως εξής:

Κυκλοφόρησε η άποψη και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ, ότι θα προταθεί ο πολιτικός γάμος και η υιοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Έχω ήδη τοποθετηθεί στη Βουλή όσον αφορά το παραπάνω ζήτημα και δηλώνω ότι σαφώς και αρνούμαι και τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία.

Όσο αφορά την συνυπογραφή μου σε ερώτηση για εργασιακά ζητήματα των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν επιτύχει στην επαγγελματική τους πορεία. Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι ως μέλη της κοινότητας αυτής, θα είναι χρήσιμοι σε θέματα ασφαλείας, σε ειδικούς ρόλους, που μπορεί να συμβάλουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δυνατότητα την οποία θα πρέπει να εξετάσει με προσοχή το Υπ. Προστασίας του Πολίτη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ