Skip to main content

«Όχι» Βασιλειάδη σε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Η απαγόρευση δεν αφορά τη μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του Δικεφάλου, καθώς ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προμηθευθεί 4.600 εισιτήρια για τον κόσμο της

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη την Κυριακή (19:00), για την αναμέτρηση της 26 αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απαγόρευση δεν αφορά τη μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του Δικεφάλου, καθώς ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προμηθευθεί 4.600 εισιτήρια για τις ανάγκες του κόσμου της, για τον συγκεκριμένο αγώνα.