Skip to main content

«Όχι» Βούγια στην επέκταση του Thesi στην Ε΄ Κοινότητα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη τόνισε ότι στο Ε΄ διαμέρισμα είναι λάθος να επεκταθεί το υπάρχον σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Στη στρέβλωση του όλου συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης, έτσι όπως αυτή έχει εξελιχθεί με την υπογεγραμμένη σύμβαση και όλα όσα προβλέπει, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στην TV 100, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη, «στο κέντρο της πόλης χρειάζονται ακόμα 1.000 θέσεις, ώστε οι κάτοικοι να μην εξοβελιστούν, ενώ αντίστοιχα στο Ε΄ διαμέρισμα είναι λάθος να επεκταθεί το υπάρχον σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης».

Σύμφωνα με τον κ. Βούγια «πρέπει να μην κυνηγούμε μόνο εισπρακτικά την υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε στη σύμβαση που υπογράψαμε αλλά όπου χρειάζεται να την αναθεωρήσουμε. Μάλιστα στην παρούσα φάση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να «ικανοποιήσει» τους κατοίκους που «διώκονται» τώρα πάνω από τις περιοχές Μ.Κάλλας και Β. Όλγας  κάνει ένα δεύτερο λάθος και ασφαλτοστρώνει κομμάτι του πάρκου μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους».